Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.5g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g59kcal4.8g0.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko26g30kcal2.4g0.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.2g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal9.1g1.1g8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667