Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)3.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g21kcal2g1.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko26g10kcal1g0.8g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.5g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal3.8g3g0.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280