Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)4.2g1.8kcal0.4g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.9g0.6kcal0g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer4.7g24kcal0.2g2.6g1.4g0.2g
Vispikerma Flora 20%12g26kcal0.4g0.6g2.3g0g
Marianne suklaarakeet3.5g17kcal0.1g2.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g142kcal2.6g11.4g9.4g0.4g
Valittu annoskoko26g71kcal1.3g5.7g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal0.7g2.9g2.4g0.1g
Arvot/100g100g270kcal4.9g21.7g17.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410