JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g17g5kcal0.2g1g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g6.7g6kcal0.3g1g0.1g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g33kcal1.2g6.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko27g16kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.7g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382