Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g6.2g21kcal1g3.9g0.2g0.4g
Tonnikala vedessä, rainbow4.9g4.9kcal1g0g0.1g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g1.5g7.6kcal0.1g0.8g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%7g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g85kcal4.6g10.6g2.6g1g
Valittu annoskoko26g42kcal2.3g5.3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.2g2.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g160kcal8.7g20.1g4.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850