Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g21kcal0g5g0g0.2g
Valittu annoskoko27g10kcal0g2.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0g1.3g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0g9.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516