Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino3.5g12kcal0.8g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 4.4g6.4kcal0.6g0.8g0g0.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g5.5g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.8g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl4.4g3.9kcal0.7g0.1g0.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g78kcal5.4g7.6g2.4g1g
Valittu annoskoko27g39kcal2.7g3.8g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.4g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g147kcal10.2g14.3g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347