Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g22g34kcal4.7g0g1.5g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g78kcal9.6g2g3g0.4g
Valittu annoskoko27g39kcal4.8g1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal2.4g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g148kcal18.1g3.8g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449