Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti1.1g5.5kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Soijajauho rasvainen 1g4.7kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 8.8g33kcal2.4g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g109kcal8.8g2.4g6.8g0.8g
Valittu annoskoko27g54kcal4.4g1.2g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g27kcal2.2g0.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g205kcal16.6g4.5g12.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595