Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g6.3g8.8kcal1.2g0g0.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.9g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g59kcal5.6g1.6g3g0g
Valittu annoskoko27g29kcal2.8g0.8g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.4g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235