Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 19g121kcal2.6g0.6g11.4g3.3g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.2g2.7kcal0.1g0.6g0g0.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g4g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g272kcal5.4g8.6g22.8g7.6g
Valittu annoskoko27g136kcal2.7g4.3g11.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna13g68kcal1.4g2.2g5.7g1.9g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.2g43g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195