Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.2g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 11g4.9kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g91kcal1.8g9.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko27g46kcal0.9g4.9g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal0.5g2.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g171kcal3.4g18.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709