TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g2.3g3.5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g34kcal2.8g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko27g17kcal1.4g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.7g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.3g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546