Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 8.4g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Aura Gold homejuusto, Valio2.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g29kcal1.8g1.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko26g15kcal0.9g0.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.4g2.3g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675