Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 5.2g7.2kcal1g0g0.4g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g3.9g6.6kcal0.3g0.4g0.4g0g
Tomaattimurska 5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ananas, omassa liemessään 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Meetvursti 0.8g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 2.6g10kcal0.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g96kcal5.2g7.8g5g0.4g
Valittu annoskoko27g48kcal2.6g3.9g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1.3g2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g180kcal9.8g14.7g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113