KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g13g18kcal2g0.3g0.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 7.5g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g6.2g4.2kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g67kcal4.8g6.8g2g0.2g
Valittu annoskoko27g33kcal2.4g3.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.2g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.1g12.8g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396