Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour 14% valkosipuli4.7g8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Juusto, Arla Kadett 5%3.1g5.9kcal1.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g40kcal4g1.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko27g20kcal2g0.9g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal1g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.5g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697