Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%1.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Atria kevyt Perhenakki4.7g7.5kcal0.5g0.4g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g58kcal2.2g6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko27g29kcal1.1g3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0.6g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g109kcal4.1g11.2g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055