Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Hiiva, 50g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sokeri0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Margariini 80% keskiarvo0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.6g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 3.1g0.8kcal0g0g0g0.1g
Rusina0.9g2.6kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g99kcal3.2g15.8g2.2g1g
Valittu annoskoko27g50kcal1.6g7.9g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal0.8g4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g187kcal6g29.8g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434