Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 5.3g11kcal0.1g0g1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Katkarapu, rainbow8g8kcal1.8g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio4.4g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g1.3g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g59kcal4.4g1.4g3.6g1g
Valittu annoskoko26g29kcal2.2g0.7g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.1g0.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g111kcal8.3g2.7g6.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430