Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Siirappi, tumma1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1.2g3.8kcal0.6g0.4g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g38kcal1.6g3.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko27g19kcal0.8g1.8g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.4g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g73kcal3g6.8g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499