Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.2g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4.1kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g53kcal2.8g2.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko27g27kcal1.4g1.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.7g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g101kcal5.3g4.5g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978