Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 18g26kcal2.9g0g1.6g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 3.6g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g86kcal6.2g1g6.2g0.2g
Valittu annoskoko27g43kcal3.1g0.5g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal1.6g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.7g1.9g11.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230