Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis12g13kcal2.6g0g0.4g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g34kcal5.4g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko27g17kcal2.7g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal10.2g1.9g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183