Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Seiti fileitä Findus6.3g4.4kcal1g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g53kcal4.2g1.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko27g26kcal2.1g0.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1.1g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.9g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168