Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)9g11kcal0.8g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %4.2g7.6kcal0.9g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g75kcal7g3.6g3.4g0g
Valittu annoskoko27g37kcal3.5g1.8g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.8g0.9g0.9g0g
Arvot/100g100g141kcal13.2g6.8g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044