Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g9g16kcal0.8g0.8g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.3kcal0.2g1.4g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g55kcal2.2g4.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko27g28kcal1.1g2.4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.6g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583