Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 9g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Manteli 2.3g14kcal0.6g0.2g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g47kcal1.8g0.8g4g1g
Valittu annoskoko27g24kcal0.9g0.4g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.5g0.2g1g0.3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g1.5g7.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792