Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 7.1g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1.4g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Pesto (Pirkka)0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g57kcal3.2g2.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko27g29kcal1.6g1.4g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.8g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6g5.2g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092