Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola tuore (Italia), annos 15g2.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g7g14kcal1.3g0g0.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g58kcal3.2g1.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko27g29kcal1.6g0.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.8g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal6g2.3g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967