Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g10g11kcal2.1g0g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g30kcal4.6g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko27g15kcal2.3g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal1.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g56kcal8.6g1.5g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006