Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g7.3g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g40kcal0.6g2.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko27g20kcal0.3g1.1g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.2g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g75kcal1.1g4.1g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600