Mantelileipä

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 asteessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tyttosiili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Maustamaton maitorahka (X-tra), annos 100g1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.6g39kcal1.6g0.4g3.5g0g
Vehnälese (Liperin mylly), annos 10g2g2.8kcal0.3g0.2g0.1g1.1g
Seesaminsiemen0.7g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.6g20kcal1.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g157kcal9.4g2g12.4g3.2g
Valittu annoskoko27g78kcal4.7g1g6.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna13g39kcal2.4g0.5g3.1g0.8g
Arvot/100g100g292kcal17.5g3.7g23.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213410