Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.7g1kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g2.1g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g2.1g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g36kcal2g1.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko27g18kcal1g0.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.5g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g67kcal3.7g3.4g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419