Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.3g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Pizzamix juusto2.3g7.8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl3.9g14kcal0.4g2.7g0.2g0.2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g69kcal4.2g6.8g3g0.6g
Valittu annoskoko27g35kcal2.1g3.4g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.1g1.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g130kcal7.9g12.8g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719