Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g1.2g3.8kcal0.6g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g28kcal1.6g3.2g0.4g1g
Valittu annoskoko27g14kcal0.8g1.6g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.4g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304