Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g3.1g11kcal0.2g0.6g0.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.6g2.6kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g75kcal5.4g2.4g4.6g0g
Valittu annoskoko27g37kcal2.7g1.2g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.4g0.6g1.2g0g
Arvot/100g100g140kcal10.1g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006