Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 8.8g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g7g24kcal1.8g4.2g0.2g0.8g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g62kcal4.6g10g0.4g2.6g
Valittu annoskoko27g31kcal2.3g5g0.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.2g2.5g0.1g0.7g
Arvot/100g100g116kcal8.6g18.7g0.7g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549