Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g14g16kcal3.1g0g0.4g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g4.2g4.6kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g68kcal6.8g1.6g3.8g0g
Valittu annoskoko27g34kcal3.4g0.8g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.7g0.4g1g0g
Arvot/100g100g128kcal12.7g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393