Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.2g14kcal0.5g0g1.6g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g61kcal2g1.2g5.8g0.2g
Valittu annoskoko27g31kcal1g0.6g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0.5g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g114kcal3.7g2.2g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272