Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g8.8g33kcal1.2g6.3g0.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 8.8g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)6.3g4.2kcal0.9g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g100kcal5g13.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko27g50kcal2.5g6.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal1.3g3.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g186kcal9.3g24.6g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886