Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 5.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Juuriselleri 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g23kcal0.8g2.2g1g0.6g
Valittu annoskoko27g11kcal0.4g1.1g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.2g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal1.5g4.1g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279