Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.5g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka3.1g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 13g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g50kcal5.4g5.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko27g25kcal2.7g2.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.4g1.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.1g10.1g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566