Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 5g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%1.9g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli, paistettu 1.3g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Herkkusieni 2.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)1.3g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä5g5.5kcal0.4g0.9g0g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 5g5.4kcal0.4g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g79kcal2.8g5g4.8g1.8g
Valittu annoskoko27g40kcal1.4g2.5g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal0.7g1.3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g147kcal5.2g9.3g9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613