Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu10g4.1kcal0g0.9g0g0.2g
Raparperi 6.7g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.4g33kcal0g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g78kcal0g19g0g0.6g
Valittu annoskoko27g39kcal0g9.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal0g4.8g0g0.2g
Arvot/100g100g146kcal0g35.4g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970