Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)4.5g4.3kcal1g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%4.4g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 7.7g4.2kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g28kcal2.4g3.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko27g14kcal1.2g1.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.6g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal4.5g6g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634