Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g7.1g5.4kcal0.2g0g0.5g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g28kcal0.8g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko27g14kcal0.4g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.5g2.6g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612