Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g6.3g5.5kcal1.1g0.1g0g0g
Kvinoa, jyvät3.5g13kcal0.5g2.4g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g59kcal4.6g5.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko27g30kcal2.3g2.7g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.2g1.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g110kcal8.6g10g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395