Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 5.3g4.1kcal0.9g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g21kcal2.2g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko27g10kcal1.1g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.6g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4.1g1.9g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160