Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 11g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 7.8g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g1.6g5kcal0.2g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g60kcal2g7.8g2g1.2g
Valittu annoskoko27g30kcal1g3.9g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.5g2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.5g3.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807